Just Breathe Movement er resultatet av møtet mellom to spesielle mennesker: Kine Solend og Kenneth Rønningen. Da de først møttes jobbet de på hver sin kant for å spre kunnskap om ektehet og helhetlig helse. Kenneth jobbet som som kiropraktor, og Kine som yogainstruktør og terapeut. De ønsket å skape livskvalitet og balanse i kroppen, og brukte naturlige metoder som fremmet et liv med minst mulig medisiner og kortsiktige løsninger. Den genuine lidenskapen for å hjelpe andre mennesker, og å fremme verdier som er til det beste for mennesket og verden, var felles for dem begge.

Kine hadde en unik arbeidsmetode basert på hennes livserfaring og utdannelser innen traumer, pustekunnskap, kunstterapi, tankens kraft og blomstermedisin. Kine levde et liv med fysisk og psykisk smerte, etter å ha blitt utsatt for seksuelle og psykiske overgrep som barn. Heldigvis møtte hun en terapeut som skulle snu livet hennes, og etter 10 år i pusteterapi var hun frisk og klar for å hjelpe andre mennesker.

En dag fikk hun en mail fra Kenneth Rønningen, en kiropraktor som søkte informasjon om pustekunnskap. Etter å ha jobbet noen år som kiropraktor begynte han å se relasjonen mellom en overfladisk pust, og muskel og skjelettskader. Han så også hvor viktig sammenhengen mellom kropp og sinn var. Selv var Kenneth på et punkt i livet hvor han levde i konflikt med egne livsverdier. Han hadde fysiske plager, depresjon og mye uro i kroppen. Møtet med Kine ble derfor meget spesielt, da han lærte metoder for å være i kroppen og få tilgang til følelser som var dypt lagret i underbevisstheten. Han lærte hvordan pusteterapi og tankens kraft kunne gi tilgang til nettopp disse følelsene, og hvordan dette hadde en påvirkning på hans fysiske plager. Han lærte også hvordan han kunne gi slipp på smertene fra sin egen barndom.

Kine og Kenneth fant fort ut at deres kunnskap og erfaring utfylte hverandre, og dette ble grobunnen til Just Breathe Movement. Sammen startet de et yogastudio og en helhetlig behandlingsmetode, samtidig som de fant kjærligheten og startet en familie sammen.

Kine Solend

Kine Solend

Terapeut og yogainstruktør

Kine jobber som terapaut, foredragsholder og yogainstruktør. Kines arbeidsmetode er basert på hennes livserfaring og utdannelser innen traumer, kunst- og pusteterapi, yoga, tankens kraft og blomstermedisin, som alt berører helheten i mennesket.

Kenneth Rønningen

Kenneth Rønningen

Kiropraktor og yogainstruktør

Kenneth jobber som terapaut og yogainstruktør. Kenneths arbeidsmåte og metode er basert på hans utdannelse som kiropraktor, hans kjærlighet for bevegelse, pust og helheten i mennesket.