Din kropp er et kurs for deg som har vært utsatt for overgrep, fysisk og/eller psykisk.  Du vil lære om pust og bevegelse, tilstedeværelse i kropp og sinn, og å skille mellom tanker å følelser. Kurset består blant annet av yoga og pust, referansetrening, følelsesmestring, bevisstgjørende tenkning og skriveterapi. Du vil også lære om forskjellige typer overgrep. Kurset gir trygghet, styrke, felleskap og glede.

Hvordan forløse det kroppen husker, men hodet vil glemme? Hvordan kan jeg leve uten smerten? Hvordan kan jeg bruke yoga, pust og bevegelse i hverdagen? Kroppen husker alt du har vært gjennom. Dette kurset passer perfekt for deg som går i samtaleterapi, eller venter på annen behandling. Mange som deltar på disse kursene har prøvd alt. Resultatene er gode, og vi håper at denne kunnskapen kan nå de som trenger det mest.

 

Påmelding gjøres til kine@justbreathemovement.no. Velkommen ♥

Kurset har fått gode tilbakemeldinger. Les f.eks. denne artikkelen fra BA.no, eller se noen av deltakernes egne ord om kurset under.

  • «Kurset har lært meg å være mer tilstede i øyeblikket»
  • «Kurset har lært meg å puste meg ut av vanskelige tanker»
  • «Kurset har lært meg å gi slipp på spenninger i kroppen»
  • «Kurset har gitt meg mer glede»
  • «Kurset har gitt meg mer selvtillit»
  • «Kurset har gitt meg masse energi»
  • «Kurset har gitt meg mer tro på meg selv»
  • «Kurset har gjort at jeg tenker mer positivt, og ser mye lysere på livet nå enn før jeg startet»

Tilbakemelding fra kursdeltaker

Jeg fikk påvist posttraumatisk stresslidelse i høst, og har vært langtidssykemeldt fra medisinstudier og jobb på sykehus. Jeg lå for det meste inne, ble avhengig av medisiner, kuttet ut alt sosialt liv og tenkte bare på at jeg ville avslutte alt. Hadde det ikke vært for deg hadde jeg nok ikke vært her i dag. Det og lære om yoga og pusteteknikk har vært til uvurderlig stor hjelp, og jeg har fått livsgnist og tro på at jeg kan komme meg videre i livet. Yoga har hjulpet meg til å redusere stress, som igjen har hjulpet på fysiske plager og søvn. Da jeg har vært sykemeldt lenge har det også en periode vært trangt økonomisk, så hadde ikke hatt mulighet til å betale et slikt kurs av egen lomme. Jeg mener dette er et utrolig bra tiltak som hjelper mange i en vanskelig livssituasjon.

Kursdeltaker